Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
M&T Trans Move Company
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de mutari mobila
150 lei
Brand
Servicii profesionale de mutare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suntem una dinte cele mai cunoscute si de incredere companii de mutari la nivel local cat si national.

Fie ca va mutati la cateva strazi distanta sau ca va mutati in alt oras sau alta tara noi acoperim intreaga gama de servicii de care aveti nevoie. Cu noi fiecare mutare pare mai usoara. Orice mutare cu noi este destinata spre a va scuti de orice grija sau stres in legatura cu aceasta. Va puteti baza pe angajatii nostrii sa va ghideze in intregul proces de relocare.

Stim foarte bine ce inseamna si ce presupune acest intreg proces relativ indelungat si chinuitor pentru orice familie, firma sau pentru oricine vrea sa se mute si de aceea suntem la dispozitia dumneavoastra pe tot intregul parcus al mutarii. Noua trebuie doar sa ne spuneti unde si ce vreti sa mutati, iar de restul ne ocupam noi.

Suntem activ implicati si ne pliem pe orice tip de serviciu de care aveti nevoie de noi in maniera de relocare in asa fel incat sa beneficiati de cele mai mici costuri in servicii de calitate. Va putem oferi de la spatii de depozitare pana la cutii in care sa va ambalati bunurile personale si ajutor specializat pentru a va planifica intreaga mutare, toate fiind incluse intr-un serviciu de calitate in materie de relocare.
Din Gura in Gura